Vrouw valt van fiets door ruk aan tas

Een 20-jarige Leidse is gisteren van haar fiets gevallen, doordat er aan haar tas getrokken werd. Ze fietste rond 23.30 uur over de De Sitterlaan, en had haar tas om haar rechterschouder gehangen. Bij de kruising met de Van Vollenhovenkade zag ze een man op het trottoir staan. Hij greep plotseling haar tas vast en trok er hard aan. Daardoor viel de fietster op de grond en moest ze haar tas loslaten. Daarop ging de man er met zijn buit vandoor richting Rijn-Schiekanaal. Bij de val raakte de Leidse gewond aan haar hand.

De dader was een blanke man met donker haar, die vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud is. Hij droeg een donker trainingspak en een lichtkleurige pet.Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×