Poptroubadour Ed Citroen was vrijdagmiddag te gast in het programma van Marc de Roo op Sleutelstad FM. Hij speelde daar ook live drie van zijn liedjes en vertelt over zijn carriere en zijn muziek. (Foto: Chris de Waard).

Zondag gratis naar optreden Ed Citroen

Troubadour Ed Citroen uit Voorschoten geeft aanstaande zondagavond een gratis optreden in zijn woonplaats. De populaire poptroubadour zet een feesttent in het weiland aan de Veurseweg 215 waar hij vanaf 20.00 uur zijn mooiste liedjes ten gehore brengt. “Uit liefde voor de muziek”, zo legt Citroen uit. “In zo’n setting kunnen mensen in alle rust ook echt goed naar de nummers luisteren”.

De officiele videoclip van Kaatje en Kees.

Het intieme optreden van Ed Citroen duurt tot ongeveer 23.00 uur. Ed raadt mensen aan om voor de zekerheid een paraplu mee te nemen: “In de tent passen ongeveer 50 mensen, maar je weet nooit hoe druk het is en wat voor weer het wordt”. Het eerste deel van de avond speelt en zingt Ed Citroen eigen nummers, het tweede deel van zijn optreden bestaat uit zijn beste troubadour covers.

Video: Emile van Aelst.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×