Leidse binnenstad eind mei in het teken van mode

Donderdag 24 mei t/m zaterdag 26 mei is in de Leidse binnenstad het Fashion Event Leiden. Op donderdagavond gaat het Fashion Event van start met de Fashion Night. Deelnemende winkeliers blijven die avond tot 22:00 open, er wordt flink uitgepakt met speciale kortingen, een glas champagne en kleuradvies. Tijdens de FEL Fashion Parade die donderdagavond twee keer voor opschudding zal zorgen presenteren de deelnemers hun zomercollectie. Om de binnenstad extra te laten bruisen, worden er dit jaar ook muzikanten, theatermakers en een modefotograaf ingezet. Zo is er bijvoorbeeld op vrijdagavond een FEL Fahion Party met de Kraak & Smaak dj’s in LVC.

Fotograaf Sanne Glasbergen zal zaterdag in de Waag een exposietie inrichten van fotoshoots die zij gemaakt heeft tijdens shows op Amsterdam en London. Daarnaast worden er in de Waag goodiebags uitgereikt aan de eerste 100 inschrijvers. Zaterdagavond wordt afgesloten met een borrel in de Waag. Alle deelnemende winkeliers en hun acties zijn te vinden op www.Leiden.nl/FEL.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×