Derde finalewedstrijd ZZ Leiden - EiffelTowers Den Bosch vanavond live via Sleutelstad

Het gaat erom spannen vanavond in de Vijfmeihal. ZZ Leiden speelt dan de derde finalewedstrijd tegen EiffelTowers Den Bosch. De Leidenaren staan op 2 – 0 achterstand in de best-of-seven serie. Als er vanavond niet wordt gewonnen heeft ZZ Leiden de bijna onmogelijke opgave om de resterende vier wedstrijden allemaal te winnen om het landskampioenschap te prolongeren.

Sleutelstad 93.7 FM is er bij en zendt vanaf 20.00 uur live uit. De wedstrijd zelf begint om 20.30 uur. Deze extra uitzending van Sport071 is net als alle uitzendingen van Sleutelstad ook via internet te beluisteren. Klik daarvoor op de link helemaal bovenaan deze pagina.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×