ZZ Leiden verliest voor de derde keer op rij

Na een zenuwslopende wedstrijd afgelopen avond in de Vijfmeihal is ZZ Leiden er opnieuw niet in geslaagd om EiffelTowers uit den Bosch te verslaan. EiffelTowers versloeg ZZ Leiden met 77 – 74. Na afloop van de wedstrijd gingen supporters van beide teams met elkaar op de vuist.

Met deze tweede verloren thuiswedstrijd maken de Leidse basketballers het zichzelf wel heel erg moeilijk om de landstitel te prolongeren. Als Leiden aanstaande donderdag in Den Bosch verliest, is het over en mag EiffelTowers zich kampioen van Nederland noemen. Wint Leiden dan is er nog steeds kans op de titel. ZZ Leiden moet dan wel alle vier de resterende wedstrijden winnen.

Donderdag stelt de Businessclub van ZZ Leiden 100 plaatsen beschikbaar voor Leidse fans die gratis met de bus naar Den Bosch willen om de ploeg nog één keer aan te moedigen in een ultieme poging om het tij nog te keren.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×