Poortje van Kasteel Endegeest. (Foto: Jos van den Broek).

28 mei open dag Kasteel Endegeest.

Volgende week maandag 28 mei, Tweede Pinksterdag, opent Kasteel Endegeest in Oegstgeest zijn deuren. Stichting Kasteel Endegeest heet iedereen uit de regio van harte welkom op de Landelijke Dag van het Kasteel. Tussen 11:00 en 17:00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de geschiedenis. Elk kwartier vindt er een rondleiding plaats, laatste rondleiding om 16:15.

Hofdames brengen de bezoekers terug naar vroegere tijden. Een troubadour ter Leering ende Vermaeck zorgt voor de muzikale noot. Voor de kleintjes wordt er een uitdagende speurtocht georganiseerd. Met mooi weer is het terras aan de slotgracht geopend. Het kasteel is te vinden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. De toegang en parkeren is gratis. Bezoekers kunnen parkeren aan de overzijde van Endegeest (P1). Voor meer informatie over Kasteel Endegeest, zie www.kasteelendegeest.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×