Dronken fietser aangehouden na aanrijding met auto

Zondag 20 mei heeft de politie een 26-jarige man uit Leiden aangehouden voor het fietsen onder invloed. De fietser reed rond 18:20 over het Utrechtse Veer richting Hoge Woerd. De bestuurder van een personenauto zag de fietser op tijd en verminderde snelheid. Echter door de toestand van de fietser was een aanrijding niet te voorkomen.

De fietser reed tegen de spiegel aan en maakte een deuk in het portier. De fietser is hierna doorgereden. Een getuige reed achter de fietser aan en belde de politie. De politie heeft de man even later aangehouden. Op het politiebureau bleek de man teveel gedronken te hebben. Tegen de fietser zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×