‘2e Topsport Leiden Meeting’ met Leidse Olympiërs

Op 1 juni vindt de tweede editie plaats van de Topsport Leiden Meeting bij Holiday Inn. Op deze avond, waar wethouder Frank de Wit één van de sprekers is, wordt vooruitgeblikt naar de Olympische Spelen die op 28 juli in Londen beginnen. Zoals het er nu uitziet zullen vijf Leidse topsporters aanwezig zijn evenals begeleiders, coaches en oud- Olympiërs. Het hoofdprogramma wordt gevormd door een presentatie van voormalig tophonkballer, Bart Volkerijk, die deelnam aan de Spelen in Seoel en aan zeven wereldkampioenschappen. Volkerijk zal ook ingaan op het belang van de wereldtitel die het Nederlands team enkele maanden geleden binnensleepte in Panama. De sportontmoeting start om 20.00 uur en de toegang is gratis. Wel is het noodzakelijk zich van tevoren aan te melden via info@topsportleiden.nl  

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×