Trefpunt voor ‘Zwijgers van Noord’ geopend

Gisteren is een trefpunt voor de bewonerscommissie ‘Zwijgers van Noord’ geopend aan het Charlotte de Bourbonhof. Woningcorporatie De Sleutels stelt de bedrijfsruimte beschikbaar voor activiteiten van de bewonerscommissie. Het contract werd getekend door Gerda van den Berg, directeur-bestuurder van de Sleutels en Ali Kundak, voorzitter van de ‘Zwijgers van Noord’. Van den Berg: “De betrokkenheid van bewoners bij de buurt groeit als men elkaar kent. Ik vind het daarom een erg goed initiatief van deze bewonerscommissie.” Alle bewoners van Leiden-Noord mogen gebruikmaken van de ruimte. De bewonerscommissie vraagt om ideeën en zoekt ze hulp bij het organiseren van activiteiten. In de zomer wordt het ‘Trefpunt’ een huiskamer voor de buurbewoners en elke eerste maandag van de maand wordt een spreekavond gehouden. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×