Alles over groen gas tijdens Nationale Groengasdag

Komende vrijdag is het Nationale Groengasdag. In het hele land is er dan aandacht voor de voordelen van groengas. Ook zijn er allerlei activiteiten die in het teken van gas staan. Zo start er bij de afvalwaterzuivering Leiden Zuid-West om 11.30 uur een rondleiding voor belangstellenden. Hoogheemraad Hans Schouffour zal een toelichting geven over een biogasproject van de gemeente Leiden, het Hoogheemraadschap van Rijnland en Groen Vervoer BV. Op het biogas dat geproduceerd wordt in de afvalwaterzuivering, laten zij voertuigen rijden.

Het programma van de Groengasdag staat op www.groengasmobiel.nl/nieuws/groengas-dag.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×