IdeeCafé belang van de natuur voor kinderen

Aanstaande maandag besteedt het Groene IdeeCafé aandacht aan de campagne “Buiten gewoon”. Met behulp van die campagne, willen GGD Hollands Midden, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden en IVN regio Leiden kinderen stimuleren om buiten te spelen en de natuur in te gaan. Tijdens het IdeeCafé worden de inhoud van de campagne en het belang van natuur en gezondheid voor kinderen toegelicht. Ook zal er een korte presentatie zijn over de nieuwe IVN cursus Scharrelkids die IVN regio Leiden deze maand organiseert. Tenslotte zal wethouder Roos van Gelderen haar visie op dit onderwerp geven. Na de presentaties, unnen de aanwezigen ideeën met elkaar uitwisselen over het stimuleren van kinderen om naar buiten te gaan. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur welkom in Scheltema aan Marktsteeg 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×