Jimmy Tromp mbo-uitblinker ROC ID College

De Leiderdorpse Jimmy Tromp, is afgelopen donderdag benoemd tot mbo-uitblinker van het ROC ID College. De student Welzijn, ontving in de Goudse Schouwburg uit handen van Marion Suijker, wethouder Onderwijs en Sociale zaken van Gouda, zijn trofee. Volgens de jury is Tromp een natuurtalent.

Hij liep stage bij een instelling voor mensen met SGLVG, dat staat voor Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk gehandicapt. Hij begeleidde kinderen en jongeren met een complexe problematiek die uit huis zijn geplaatst. Na twee maanden stage had Jimmy al een aanbod op zak voor een volgende stage bij dezelfde instelling. Ook werd hij uitgenodigd om te solliciteren op een vacature als medewerker.

Jimmy Tromp zal het ROC ID College in oktober vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing. Hij maakt dan kans op de titel ‘Ambassadeur van het beroepsonderwijs’. Dit jaar maakt de prijsuitreiking deel uit van de landelijke campagne ‘Dit is mbo’. Vanaf 1 juli kan er via www.ditismbo.nl op Tromp gestemd worden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×