Longpunt Leiden ‘Mentaal in conditie in de longrevalidatie’

Volgende week vrijdagmiddag vindt tussen 14.00 en 16.00 uur de vijfde bijeenkomst van het Longpunt Leiden plaats. Het thema is dit keer `Mentaal in conditie in de longrevalidatie’. Maaike Kamp, gezondheidspsychologe in het Rijnlands Revalidatie Centrum, zal vertellen hoe mensen om kunnen leren gaan met een chronische longaandoening. ook zal ze ingaan op de beperkingen die deze aandoeningen met zich meebrengen. Daarna krijgen de aanwezigen de ruimte om ervaringen uit te wisselen en sociale contacten op te doen. De bijeenkomsten van Het Longpunt Leiden vinden plaats in woonzorgcentrum Rustenborch aan Apollolaan 384 en zijn gratis toegankelijk voor alle belangstellenden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×