Spetterende uitreiking Onderwijsprijzen LUMC

Belangstellenden zijn aanstaande woensdag welkom bij de jaarlijkse uitreiking van de Onderwijsprijzen van het LUMC. Traditiegetrouw is deze uitreiking een groot spektakel. Zo hebben in eerder edities Pia Douwes en Cesar Zuiderwijk de show gestolen. Met het thema LUMC’s Got Talent belooft het dit jaar een ware talentenjacht te worden. De presentatie is in handen van prof. FrankWillem Jansen en Nelleke Boelhouwer, voorzitter van de M.F.L.S. De Raad van Bestuur kent de LUMC Student Research Award  toe aan de studenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen die afgelopen jaar het beste onderzoek hebben verricht. Daarnaast reikt studievereniging M.F.L.S. de Prof. dr. G.J. Tammelingprijs uit aan de beste docent van het LUMC. Ook het beste blok van zowel Geneeskunde als Biomedische Wetenschappen valt in de prijzen, net als de afdeling die het beste co-schap geeft.

De feestelijke uitreiking start om 16 uur in het Onderwijsgebouw van het LUMC en eindigt om 18.00 uur met een borrel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×