Rommelmarkt voor Haïti

Volgende week zaterdag organiseert de werkgroep diaconie van de parochie O.L.V Hemelvaart en St Joseph aan de Herensingel 3 een rommelmarkt. In het Josephzaaltje achter de kerk zijn tussen 10.00 en 16.00 uur allerlei tweedehands spullen te koop. De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de school van Pater Verdieu in Carcasse op Haïti. Tijdens de rommelmarkt zijn ook loten te koop. De opbrengst daarvanwordt gestoken in een opknapbeurt van de Jozephzaal. Wie tweedehands spullen heeft, kan deze op donderdag 7 en vrijdag 8 juni tussen 19.00 en 21.00 uur inleveren. Het Josephzaaltje ligt aan de Anna Paulownastraat en is ook te bereiken via het pad links van de kerk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×