Boze omwonenden van het Zoeken naar Balanstracé demonstreerden op 15 mei bij de persconferentie van de Provincie Zuid-Holland. (Foto: Chris de Waard).

Morgen demonstratie tegen RijnlandRoute

In Leiden en Voorschoten wordt morgen gedemonstreerd tegen de RijnlandRoute. Onder het motto ‘de balans is zoek’ verzamelen in de Stevenshof bij de molen en in Voorschoten bij Kamsteeg Auto Plaza tegenstanders van het tracé Zoeken naar Balans zich voor een grote protestactie. Onder hen ook enkele burgemeesters van gemeenten uit de regio. De Leidse burgemeester Lenferink loopt niet mee. De demonstratie begint om 14.00 uur.

Meer dan 25 bewonersorganisaties langs het gewraakte tracé komen in protest tegen de RijnlandRoute. Via Sleutelstad FM zegt woordvoerder Fred Holvast tot het uiterste te willen gaan om de weg tegen te houden.

Leiden Regio RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×