Summerjazz: Meer dan muziek

Tot vanavond 23.00 uur vindt in de Leidse Hout de tweede editie van Summerjazz plaats. Vorig jaar bezochten zo’n 3500 liefhebbers het toen nog gratis festival, terwijl de organisatie op 1000 mensen had gerekend. Reden om het festival flink uit te breiden. Dit jaar zijn er daarom drie podiums in plaats van een. Ook is er veel meer te beleven dan alleen muziek. Naast jazz kunnen bezoekers er terecht ook cabaret, poezie, kunst, een wetenschapelijke lezing, theater, workshops en nog veel meer.

Mels Hartman is een van de organisatoren van SumerJazz. Via Sleutelstad FM vertelde hij gistermiddag over het festival dat nog tot 23.00 uur vanavond duurt.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×