Leerzame rommel- en plantjesmarkt bij Valkenpad

Aanstaande donderdag vindt de jaarlijkse feestmiddag van Openbare Basisschool Merenwijk weer plaats op het voorplein van het Valkenpad. De middag wordt georganiseerd in samenwerking met de wijkgroep Slaaghwijk. Er zijn allerlei activiteiten en spelletjes voor de kinderen en er wordt een gezellige rommel- en plantjesmarkt gehouden. Dit jaar is er extra aandacht voor de Vreedzame School/Wijk methodiek, een werkwijze waarmee de organisaties in de Slaaghwijk sinds twee jaar werken. Ouders kunnen terecht met vragen en adviezen op gebied van opvoeding bij een speciale infokraam. De middag begint om 15.00 uur en is om 17.30 uur afgelopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×