Rennen in ‘je mooiste jurk’ voor leuke prijzen

Vanmiddag vond voor de tweede maal de ‘Flair Running Bride’ plaats op het Stadhuisplein. Bruiden in hun mooiste jurken renden de benen uit het lijf om één van de aantrekkelijke prijzen in de wacht te slepen, zoals een volledig verzorgde huwelijksreis naar de zon, een Gucci-sieradenset en een trouwjurk naar keuze. Dit laatste lijkt wat vreemd, tenzij er gesprint werd in een geleend exemplaar. De meeste bruiden hadden de traditionele hoge hakken verruild voor een paar sportschoenen. De snelste bruid was Rianne Klein Brinke. Alle deelneemsters ontvingen een rijkelijk gevulde ‘goodiebag’ en na afloop stonden de champagne en natuurlijk een heuse bruidstaart klaar. Emile van Aelst was erbij en maakte een fotoverslag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×