Het Rijnlands Revalidatie Centrum ontvangt van de Edwin van der Sar Foundation een cheque van €1.000 (Foto: PR )

Rijnlands Revalidatie Centrum ontvangt cheque van €1.000

Het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden heeft van de onlangs gelanceerde Edwin van der Sar Foundation een cheque van €1.000 gekregen. Het geld is bestemd voor Move2Live. Move2Live is een sportprogramma voor patiënten met een beperking voor wie de stap naar een gewone sportvereninging te groot is. Bij Move2Live kunnen patiënten sporten in een aangepaste omgeving onder begeleiding van een bewegingsagoog.

De Edwin van der Sar Foundation wil mensen met een hersenbeschadiging helpen hun leven weer op te pakken. Sporten speelt daar een belangrijke rol in. Frans van den Broek, directeur van het Rijnlands Revalidatie Centrum: “We zijn erg blij met de gift, maar vooral met het initiatief van de foundation.”

Bij Move2Live kunnen diverse sporten worden beoefend. Tafeltennis, badminton, rolstoelbasketbal, zwemmen en (hard)lopen. Vragen kunnen gemaild worden naar: move2live@rrc.nl. Er kan ook gebeld worden met de afdeling Bewegingsagogie tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdagmorgen tussen 09.30 – 10.00 uur: 071 – 5 195 231.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×