Uitreiking Groene Lintjes vanavond in Café De Stal

Belangstellenden zijn vanavond welkom in Café De Stal, waar GroenLinks om 20.00 uur de Groene Lintjes uitreikt. Dit jaar gaan er lintjes naar het team Churchill Avenue, Chris Verplancke  van het Duurzaam Mobiliteits Centrum, oud-conservator van Naturalis de heer Chris Smeenk en aan de heer Tinus Jacobs, die zich met zijn rederij Bootjes en Broodjes heeft ingezet voor het schoonmaken van de grachten. Ook L.S.V. Minerva heeft de jury er van kunnen overtuigen een duurzame studentenvereniging te zijn, en krijgt dus een Lintje.

De lintjes worden overhandigd door Liesbeth van Tongeren, kamerlid voor GroenLinks en voormalig directeur van Greenpeace.

De Stal is te vinden aan Darwinweg 1.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×