Hogeschool Leiden en Hogeschool Windesheim breiden samenwerking uit

De Hogeschool Leiden en Hogeschool Windesheim, gaan samenwerken op het gebied van de masteropleiding Jeugdzorg. Beide onderwijsinstellingen ondertekenden vorige week een convenant. De master is een initiatief van het lectoraat Jeugd van Hogeschool Leiden, dat onder leiding staat van mr. dr. Adri van Montfoort. Tot nu toe is de geaccrediteerde en bekostigde master alleen bij Hogeschool Leiden te volgen. Door dit convenant hoopt Hogeschool Windesheim in september 2013 ook met deze master van start te gaan.

Dit komt de landelijke dekking van de opleiding ten goede. Het convenant is een samenwerkingsintentie waarin de onderwijsmaterialen ter beschikking worden gesteld en samen verder ontwikkeld worden. Hogeschool Leiden en Hogeschool Windesheim werken op het gebied van Social Work al langer met elkaar samen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×