Voorlichtingsavond over slaapstoornissen

het GGz Informatiepunt Leiden e.o. organiseert volgende week dinsdagavond een informatiebijeenkomst over slaapstoornissen. Er wordt gesproken over mogelijke oorzaken, klachten en gevolgen. Daarnaast zullen er tips gegeven worden en worden er behandelmethodes besproken. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Slaapstoornissen gaan gepaard met concentratieproblemen, prikkelbaarheid en gebrek aan energie. Mensen met een slaapstoornis raken op den duur vaak in een vicieuze cirkel. Vooral een angststoornis, depressie, manie of psychose gaat vaak gepaard met een verstoorde slaap. Soms is een verstoorde slaap zelfs het eerste verschijnsel van zo’n stoornis.

De avond vindt plaats in het GGz Informatiepunt aan Hooigracht 12-14 en begint om 19.30 uur. Alle belangstellenden zijn welkom. Aanmelden kan via info@ggz-informatiepunt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×