Bromfietser in verband met aanrijding gezocht

De politie is op zoek naar twee opzittenden van een brommer, die een aanrijding veroorzaakte op de kruising van de Nieuwe Rijn en de Langestraat. Het ongeluk gebeurde in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, rond 0030 uur. De betreffende bromfietser gaf geen voorrang en reed een 27-jarige Leidenaar aan, die eveneens op een brommer zat. Het slachtoffer moest met diverse verwondingen naar het ziekenhuis voor controle. De veroorzaker ging ervandoor, zonder zich om de Leidenaar te bekommeren. Het betreft twee blanke mannen van tussen de 20 en 30 jaar, waarvan één een gezet postuur heeft. Ze reden vermoedelijk op een zwarte Tomos Quadro. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×