Nacht van de Gezondheid: "Houd meer van je hart"

Morgenavond begint om 20.00 uur de eerste ‘Nacht van de gezondheid’ in museum Corpus. Deze eerste keer staat het hart centraal. Wat doet je hart allemaal? Hoe houdt je je hart gezond? Catharine Keyl presenteert de nacht die wordt georganiseerd door het magazine gezondNU in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Jaap van Sandijk van Sleutelstad FM spreekt met Catharine Keyl over de Nacht van de Gezondheid.

Van 20.00 tot 24.00 zijn er lezingen en workshops door onder andere kok Pierre Wind, de Leidse psycholoog René Diekstra, Iens Boswijk, directeur van de recensiesite voor restaurants, iens.nl en de cardiologen Angela Maas, Henriette Verweij en Nico Blom. Zij vertellen wat zij doen om hun hart en dat van anderen gezond te houden. De avond wordt om middernacht afgesloten door Midas Dekkers (bioloog) en Bram Bakker (psychiater) die met elkaar in debat gaan over de zin en onzin van sporten.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van Corpus op donderdag 7 juni vanaf 19.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×