Groenlinks Leiden deelt groene lintjes uit

2

Dinsdagavond heeft Groenlinks Leiden vijf groene lintjes uitgedeeld in café de Stal. Dit was alweer de zesde keer dat de lintjes zijn uitgedeeld aan mensen en organisaties die zich inzetten voor groene onderwerpen. Het team Churchill Avenue, het Duurzaam Mobiliteits Centrum Haagweg, oud-conservator Chris Smeenk van Naturalis, rederij Bootjes en Broodjes en studentenvereniging Minerva namen de groene lintjes in ontvangst. De laatstgenoemde was de verrassing van de avond, maar met een uitgebreide brief over de duurzaamheidsprojecten die de vereniging heeft lopen wist zij Groenlinks Leiden te overtuigen.

Chris de Waard sprak na afloop van de uitreiking met GroenLinks raadslid Jan Thijs Nieborg en maakte vervolgens een rondje langs de winnaars.

Delen

2 reacties

  1. Dit was de uitreiking van het groene lintje, wanneer volgt het rode lintje

Over de auteur

Je bent nu offline