Groenlinks Leiden deelt groene lintjes uit

Dinsdagavond heeft Groenlinks Leiden vijf groene lintjes uitgedeeld in café de Stal. Dit was alweer de zesde keer dat de lintjes zijn uitgedeeld aan mensen en organisaties die zich inzetten voor groene onderwerpen. Het team Churchill Avenue, het Duurzaam Mobiliteits Centrum Haagweg, oud-conservator Chris Smeenk van Naturalis, rederij Bootjes en Broodjes en studentenvereniging Minerva namen de groene lintjes in ontvangst. De laatstgenoemde was de verrassing van de avond, maar met een uitgebreide brief over de duurzaamheidsprojecten die de vereniging heeft lopen wist zij Groenlinks Leiden te overtuigen.

Chris de Waard sprak na afloop van de uitreiking met GroenLinks raadslid Jan Thijs Nieborg en maakte vervolgens een rondje langs de winnaars.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×