Ludieke inzamelingsactie ‘Rode Kruis op het water!’

Studenten van Inholland hebben een leuke inzamelingsactie voor het Rode Kruis bedacht genaamd: ‘De Helpende Handen’. Vanaf 24 juni tot en met 30 juni is het namelijk in Leiden de week van het Rode Kruis. Tijdens de Leidse Waterdagen op 24 juni a.s. vindt de feestelijke aftrap plaats en vaart het Rode Kruis met de Cocosmakroon van de Leidse Rederij door de grachten. Met schepnetjes gaat de bemanning de terrassen af om geld voor het goede doel in te zamelen. Daarnaast zullen studenten en vrijwilligers actief zijn op de kades om donaties te innen. Op de boot is het nodige entertainment aanwezig om er een opvallende en swingende vaart van te maken. De actie begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×