Het intrigerende werk van Gemma Steemers bij Galerie Diana Lepelaar, foto: PR.

Nog vier weken Leidse Cultuur

Nog vier weken lang staat de Sleutelstad in het teken van cultuur. De komende week kan men onder andere genieten van het Leiden International short Film Experience, Edward 2 van PS|theater, Theater Popject en Schemerstad. Schemerstad bestrijkt dit jaar twee dagen, waarbij men per boot in allerlei verrassende theaterstukken terechtkomt. Ook de galerie van Diana Lepelaar doet mee aan de Leidse Cultuurweken met elk weekend een bijzondere expositie van Leidse- of aan Leiden verbonden kunstenaars. Komend weekend is daar het werk te zien van Schoneveld en Van Adrichem en het weekend daarna het intrigerende werk van Gemma Steemers.

Bart in ’t Veld praat met Jaap van Sandijk over Schemerstad.

Zondag 10 juni zullen terrasbezoekers in de omgeving van de Burcht, Nieuwe Rijn, Vismarkt en Botermarkt weer getrakteerd worden op poëzie door bekende Leidse dichters. ‘Meet the Artist’ biedt de unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars van prijswinnende kunstprojecten ‘Designers & Artists for Genomics’ en in Museum Boerhaave leren kinderen hygiënisch en lekker koken. Meer info en volledig programma: www.leiden.nl/cultuurweken of via de app Leiden Mobiel (iTunes/Android).

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×