43 migrantenvrouwen ontvangen certificaat van Roos van Gelderen

Afgelopen woensdag ontvingen 43 vrouwen van diverse nationaliteiten het certificaat van de Basiscursus van de Stichting Sportenderwijs.nl. Een jaar lang volgden de deelneemster deze cursus van dertig lessen. Wethouder Roos van Gelderen reikte de welverdiende certificaten uit. Vorig jaar deden aan dezelfde cursus 17 vrouwen mee. Naast het bestaande aanbod in Leiden Noord, is tevens een cursus in Leiden Zuidwest gestart en onlangs ook in de Mors. In deze wijken startten ook speciale cursussen gericht op het werken aan een gezond gewicht: ‘Sportenderwijs Afvallen’. Voorafgaand aan de feestelijke uitreiking, die plaatsvond in Corpus, hebben de vrouwen de ‘Reis door de Mens’ gemaakt en ervaren hoe de mens er van binnen uit ziet en het belang van een gezonde leefwijze. (Foto: PR.)

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×