De nostalgische tenten van 'Circus Renaissance', foto: PR.

Nostalgisch ‘Circus Renaissance’ doet Leiden aan

Aan de Boshuizerkade zullen eind van deze maand de nostalgische tenten van het traditionele ‘Circus Renaissance’ verrijzen. Voor- en tegenstanders zullen wel weer over elkaar heen buitelen, want ja, ook dit circus brengt behalve adembenemende acrobatiek, jongleurs en clowns, verschillende dierenacts. Naast John Masson met zijn indrukwekkende Afrikaanse olifant Betty en Marion Masson met een aantal zeldzame witte tijgers, stelen zes gedresseerde Hollandse koeien de show. De koeien, die in vrijheidsdressuur worden gepresenteerd, hebben in 2011 de prijs in de wacht gesleept op het bekende circusfestival van Monte-Carlo. Beroemde koorddansers en clowns brengen acts van wereldformaat.

De Partij voor de Dieren is boos dat er weer een circus naar Leiden komt. De partij heeft het college inmiddels gevraagd geen vergunning te verlenen. Luister naar fractievoorzitter Dick de Vos in gesprek met Jaap van Sandijk in Nieuws071 op Sleutelstad FM.

De voorstellingen worden gehouden van 27 juni tot en met 1 juli. Meer info: www.circusrenaissance.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×