Foto: www.district16.nl C. van der Star.

Fietsster zwaar gewond, veroorzaker rijdt door

Update artkel 16 juni:
Een 50-jarige fietsster uit Leiden is afgelopen vrijdag rond 18.30 uur aangereden op de Oude Singel. Zij werd ingehaald door een blauw met witte vrachtwagen met een Engels kenteken, die met hoge snelheid voorbijraasde en de vrouw tegen een geparkeerde auto drukte. Zij raakte hierbij ernstig gewond aan haar gezicht en bleef heftig bloedend op straat liggen. De vrachtwagen reed door en werd gevolgd door een alerte getuige, die de bestuurder op de Hooigracht aansprak. De bestuurder reed hierna met hoge snelheid weg in de richting van de Lammenschansweg. De blauw met witte vrachtwagen werd later aangetroffen bij een camping in Stolwijk. De politie doet onderzoek naar de aanrijding en de identiteit van de bestuurder en vraagt mogelijke getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×