Leuke en leerzame zomersafari door Vrij Groen

Aanstaande zaterdag organiseert Biodiversiteitstuin Vrij Groen een gezellige én leerzame zomersafari met een leuk programma voor jong en oud. De middag wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur op de tuin aan de Mendelweg, naast de toren van Naturalis. Van de resultaten van de bloemensafari, die de hele middag gedaan kan worden, kunnen de kinderen collages maken en tussen 15.00 en 16.00 uur kunnen ze een spannende insecten- en spinnensafari beleven onderleiding van Peter van Helsdingen. Om 15.00 uur wordt een kookworkshop gegeven met superverse ingrediënten uit de tuin en om 17.00 uur wordt de natuurmiddag afgesloten met een borrel en een picknick van zelf meegebrachte lekkernijen. Voor de kookworkshop graag aanmelden bij margje@ideewinkel.nl  (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×