Kick-Off Leidse Lakenfeesten 2012

Gisteren presenteerde de organisatie van de Leidse Lakenfeesten in de City Hall haar programma voor de komende editie. Van 28 juni tot en met 1 juli is het weer zover en staat de Sleutelstad bol van de feestelijkheden. Centrum Manager Erwin Roodhart zal dit jaar de Peurbakkentocht van commentaar voorzien, die dit jaar op vrijdagavond wordt gehouden. De donderdag was namelijk vrijgehouden voor de halve finale, met de optimistische verwachting, dat Oranje daar aan mee zou doen. De Drakenboatraces vallen ook deze keer weer samen met de Lakenfeesten. In de Pieterswijk zal wederom een nostalgische kermis verrijzen.
Meer info en volledig feestprogramma: www.lakenfeesten.nl  (Foto: Emile van Aelst)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×