Singelpark genomineerd voor VVV Rob de Bes Award

Leiden Marketing is trots op het Singelpark van het Stadslab Leiden en heeft dit project genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. Deze Award is dé stimuleringsprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in de toerisme- en recreatiebranche. De VVV Rob de Bes Award bestaat uit een trofee en een geldbedrag van € 10.000. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven. Het project Singelpark van Stadslab Leiden is dit jaar één van de ruim veertig genomineerde organisaties. Het publiek mag meebeslissen welke organisatie de prijs uiteindelijk ontvangt. Stemmen kan tot en met 31 juli via www.leiden.nl/vvv

Een deskundige jury kiest uit de vijf projecten met de meeste publieksstemmen, de winnaar. Die jury staat onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs;

Wie van de genomineerden uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen, wordt bekendgemaakt tijdens het VVV-congres op donderdag 27 september in Apeldoorn.

Chris de Waard in gesprek met Leon Visser van Leiden Marketing over nominatie VVV-prijs Singelpark.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×