Interieur van de Lokhorstkerk, foto: PR.

Lokhorstkerk brengt jong talent

Op donderdag 28 juni vanaf 17.00 uur kan het publiek genieten van een mooi en afwisselend uurtje muziek, uitgevoerd door jong talent. Studenten Practicum Musicae zullen het laatste concert in de voorjaarsreeks geven met werken van onder andere: Mozart (aria’s uit Le Nozze di Figaro) en Bernstein (ouverture uit Candide). Hilde Vrieling, Saskia de Man en Anne van Kesteren voeren gedrieën enkele aria’s en afzonderlijk ook enkele solo’s uit. Het pianoduo Oskar Bles en Steffie Ypma sluit het feestelijke programma af. De toegang voor het concert in de Lokhorstkerk aan de Pieterskerkstraat 1 is gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×