Vragen PvdA over waterkwaliteit speelplaatsen

Naar aanleiding van een artikel in het Leidsch Dagblad, stelt de PvdA het college schriftelijke vragen over de waterkwaliteit van kinderspeelplaatsen. Volgens het bewuste artikel, werd de kwaliteit van het zwemwater in de Stevenshof, de Vogelwijk en Cronestein slecht beoordeeld. De partij wil nu weten ov het college er van op de hoogte is dat de kwaliteit van kleine stilstaande wateren snel afneemt. Als het college daarvan inderdaad op de hoogte is, vraagt de partij waarom er niet gekozen is voor grotere waterspeelplaatsen met stromend water. De partij wil weten of er alsnog verbindingen met open water gerealiseerd kunnen worden, zodat er stromend water in de speelvijvers komt. Tenslotte wil de PvdA weten of het college andere mogelijkheden ziet om de kinderen deze zomer toch waterspeelplaatsen met water van goede kwaliteit aan te bieden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×