Foto: PR.

Van alles te beleven in het Jeugddorp

Ook deze vakantie kunnen kinderen weer van alles beleven in het Jeugddorp. Van maandag 23 juli tot en met vrijdag 3 augustus is er voor alle Leidse jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar van alles te doen naast zwembad de Vliet, aan de Voorschoterweg. Het thema van de eerste week luidt: `Magisch Jeugddorp – Verdwaal in je dromen’. De tweede week is meer gericht op het nu en staat in het teken van: `Magisch Jeugddorp – Oorverdovend en oogverblindend’. Kinderen kunnen onder leiding van beroepskrachten en vrijwilligers hutten bouwen, knutselen, spelletjes spelen, meedoen aan een toneelstuk, sporten of deelnemen aan workshops rappen, kleding maken, natuur beleven en Bollywooddansen.
Meer informatie over de openingstijden, kosten en ophaalmogelijkheden staat op www.libertasleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×