Maarten van Veen, foto: Rene den Engelsman.

Negende editie Hortus Festival eert Sébastien Érard

De negende editie van het Hortus Festival, die plaatsvindt van 18 juli tot en met 22 augustus, brengt een eerbetoon aan Sébastien Érard, één van de invloedrijkste instrumentenbouwers uit de muziekgeschiedenis. Zijn instrumenten, zoals piano’s, klavecimbels en harpen spelen tijdens het festival dan ook een prominente rol. Er worden zeven concerten gegeven in de tuinen en tropische kassen door Nederlandse topmusici. Artistiek leider Maarten van Veen heeft een indrukwekkend programma samengesteld. De concerten worden aangeboden in combinatie met diverse culinaire en botanische arrangementen. Ook voor kinderen is er van alles te doen zoals leuke workshops.
Meer info, volledig programma en kaartverkoop: www.hortusfestival.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×