Foto: PR.

Vernieuwde Pioenhof geopend

Vanmiddag hadden directeur van Stichting De Haardstee, Martien Wesselman en één van de cliënten de eer om samen het lint door te nippen van de vernieuwde Pioenhof in Leiden Zuid-West. De stichting biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking op alle gebieden van het leven, zoals wonen, werken en het sociale leven. De Pioenhof was hard toe aan een opknapbeurt en is omgetoverd van een wat somber pand naar een frisse, eigentijdse locatie. Ook de keuken is nu aangepast om als eetcafé voor de cliënten te dienen met een mooi groot kookeiland als hoogtepunt van de verbouwing. Naast de organisatie en cliënten, kwamen ook een aantal buurtbewoners even langs tijdens de feestelijke (her)opening.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×