Stroomstoring trekt stekker uit spannende EK finale

Gisteravond rond 21.15 uur viel in de postcodes 2315 en 2312 plotseling de stroom uit. Terwijl veel mensen op dat moment de spannende halve finale van het EK zaten te kijken. In Leiden-Noord gingen mensen even op straat checken hoe het er bij de buren voorstond en bij wie er een mogelijkheid bestond om de voetbalwedstrijd te kunnen zien. Na een uur ging het licht in Leiden-Noord weer aan en kon in ieder geval nog genoten worden van de verlenging. De oorzaak van de storing is mogelijk de transformatorkast op de hoek van de Oude Vest en de Pelikaanstraat. Volgens omwonenden kwam er rook uit die kast. Eerder op de avond viel de stroom uit in delen van Leiderdorp en Oude Ade. Of beide storingen iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×