Leids Film Festival beleeft tropische Summer Special

Vanaf morgen is het Pieterskerkplein drie avonden lang omgetoverd tot openlucht bioscoop. Van donderdag tot en met zondag wordt daar de Summer Special gehouden van het Leids Film Festival. Dit keer helemaal in het teken van Brazilië. Niet alleen beroemde films uit het zuidamerikaanse land, maar ook hapjes en drankjes. De films beginnen elke avond om 22.00 uur, maar er wordt geadviseerd om wat eerder te komen om een goede plek te bemachtigen. De toegang is gratis. Bij slecht weer verhuist het filmfestival naar binnen en dient de Pieterskerk als bioscoop.

Evert de Vries van het LFF vertelt bij Sleutelstad FM over ‘Cinema do Brasil’ dat de komende dagen wordt gehouden bij de Pieterskerk.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×