Leiden - 4 juli 2012 - Gisteren is het tweede Nationaal Regenboog Evenement (NRE) feestelijk van start gegaan in de Leidse binnenstad. Begeleid door de commissaris van de Koningin van Zuid- Holland, de heer Jan Franssen, voeren 15 Regenboog zeilboten aan het begin van de avond de Sleutelstad binnen en legden aan bij de Leidse Poort. Een accordeonist en het Warmonds Schippertjeskoor zorgden voor de muzikale omlijsting. Het evenement is vandaag van start gegaan met zeilwedstrijden op de Hollandse- en Utrechtse Plassen; achtereenvolgend op de Kagerplassen, Braassermermeer, Westeinder Plassen, Vinkeveense Plassen en afsluitend op zondag 8 juli op de Nieuwkoopse Plassen.
Meer info en volledig programma: www.nationaalregenboogevenement.nl
(Foto: Wim Haze)

Nationaal Regenboog Evenement 2012 feestelijk geopend

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×