Ook de gemeente liet de bijzondere gebeurtenis niet ongemerkt voorbij gaan. Burgemeester Lenferink ging vanmorgen meteen met een flinke bos bloemen naar het Levendaal en constateerde dat Atlantic een terechte winnaar is: "Ik heb al drie haringen op". (Foto: Chris de Waard).

Vishandel Atlantic wint AD Haringtest

Vorig jaar eindigde Vishandel Atlantic aan het Levendaal met cijfer 9,5 op een gedeelde tweede plaats in de AD Haringtest en vanmorgen was het echt feest in de compleet verbouwde winkel. Het AD haringcircus streek neer in Leiden om Atlantic dit keer als onbetwiste nummer 1 van de 31e Nationale AD Haringtest uit te roepen. Als enige haalden de Turkse broers Abdullah en Umut Tagi een 10.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×