Waarschuwingsschoten bij aanhouding man met mes

Gisteravond heeft de politie waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een man met een mes. Rond 23.00 uur belde een Katwijkse het alarmnummer, omdat haar ex, een 38-jarige man uit Noordwijkerhout, haar huis in de Vogelbuurt binnen wilde. Ze had gezien dat hij een mes bij zich had. De toegesnelde agenten ontdekten dat de man zich in de achtertuin verborgen hield. Hij weigerde het mes te laten vallen, ook toen er pepperspray werd ingezet. Een politiehond beet de Noordwijkerhouter in zijn arm, waarna er een worsteling ontstond. De man bleef echter weigeren zich over te geven. Pas toen agenten twee waarschuwingsschoten losten, liet hij het mes vallen. Hij is aangehouden.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×