De politie in Den Haag heeft in verband met de overval aan het einde van de avond drie mannen aangehouden op station Hollands Spoor. (Foto: District16.nl / C. van der Star).

Gewapende overval op garage Morsweg

Afgelopen avond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden bij een garagebedrijf aan de Morsweg. Twee personen drongen de winkel in het bedrijventerrein vlak naast het spoor binnen. Na de overval zijn beide daders gevlucht in nog onbekende richting. Of de daders ook wat hebben meegenomen heeft de politie nog niet bekend gemaakt. De politie is gelijk een zoekactie naar de personen begonnen. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet die geruime tijd boven het centrum vloog. Hoewel de heli is voorzien van een warmtebeeldcamera, waarmee gezien kan worden of zich mensen schuil houden in bosjes of andere plekken, zijn de daders ontkomen. Vlak na de overval heeft de politie ook via Burgernet een melding verstuurd.

Het gaat om twee donkere mannen met capuchon. De ene dader was helemaal in het zwart gekleed. Dader twee droeg opvallende grijze gymschoenen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×