Gratis spreekuur voor uitvinders

Wie een goed idee heeft en dat wil realiseren komt in een woud van regels en onmogelijkheden terecht. Startende uitvinders die  een nieuw product of een nieuwe techniek hebben bedacht kunnen nu aankloppen bij het gratis Technostarters spreekuur van de Kamer van Koophandel (K.v.K.). Het infopunt is georganiseerd door de K.v.K. in samenwerking met de Nederlandse Orde van Uitvinders (NOVU). Sjaak van der Werf van K.v.K. Den Haag hierover: “Zaken die hierbij aan de orde komen zijn:Hoe financier ik een nieuw idee? Hoe toets ik of dit idee écht nieuw is? Hoe kan ik mijn technologie doorontwikkelen en testen? Hoe zet ik mijn idee in de markt? Hoe regel ik de productie en verkoop? Zijn er subsidies beschikbaar?” De spreekuren vinden door heel Nederland plaats om de twee weken op vrijdagochtend. Men dient zich van tevoren aan te melden via www.technostartersspreekuren.nl

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×