Politie zoekt jeugdige schennispleger

Al sinds 20 april is de politie op zoek naar een jongen die in de Jan Luykenlaan een 12-jarig meisje heeft lastiggevallen. De jongen volgde het meisje op de fiets naar haar huis. Toen het meisje het portiek van de flatwoning inrende, bleef de jongen voor de deur staan met zijn broek naar beneden en zijn hand in zijn kruis.

Via het AVRO programma Opsporing Verzocht toonde de politie deze week beelden van de schennispleger.

De politie wil graag weten wie de jongen herkent aan de hand van de beelden. Hij reed rond 14.30 uur op een donkere damesfiets met handremmen over de Jan Luykenlaan. Ook wil de politie weten of er meer mensen door dezelfde dader zijn lastiggevallen. Getuigen kunnen bellen met nummer 0800 – 6070.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×