De jonge Rembrandt vertrok op 26-jarige leeftijd naar Amsterdam. Morgenavond wordt zijn geboortedag herdacht met een avondvullend programma in Haagweg 4. Aansluitend vindt om middernacht de inmiddels traditionele kranslegging plaats bij het standbeeld aan de Witte Singel.

Vol programma tijdens Nacht van Rembrandt

Tijdens de avond voor de Nacht van Rembrandt is er morgen een uitgebreid programma in het Kunstencentrum Haagweg 4. Vanaf 21.00 uur kan iedereen er terecht voor allerlei culturele activiteiten en bezienswaardigheden die iets met de beroemde schilder te maken hebben. Het volledige programma staat op www.nachtvanrembrandt.nl maar wordt hieronder ook uitgebreid toegelicht door mede-organisator Bart in ’t Veld van Prokwadraat.

Bart in ’t Veld in gesprek met Melle Tuik op Sleutelstad FM.

Advertentie

Cultuur Leiden nachtvanrembrandt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×