Met een enthousiast en groeiend team verzorgt Sleutelstad steeds meer nieuwsberichten op deze website en radioprogramma's via de kabel en ether. Met dagelijks nieuws, sport en cultuur uit Leiden en omgeving. (Archieffoto: Hielco Kuipers).

Sleutelstad zoekt ook jouw nieuws

Alweer heel wat jaren verzorgt Sleutelstad via deze website dagelijks nieuws uit Leiden en omgeving. En sinds begin mei doen we dat ook dagelijks op de radio via Sleutelstad 93.7 FM (en kabel 102.4). Natuurlijk gebeurt er ook het nodige dat ons ontgaat. Immers, achter vrijwel elke Leidse voordeur schuilt wel een mooi of interessant verhaal. Ook wordt er ontzettend veel georganiseerd in stad en streek. Dat hoeft niet altijd ‘wereldnieuws’ te zijn. Ook aan wijkactiviteiten, of problemen, kunnen we prima aandacht besteden. Kortom; Sleutelstad is altijd op zoek naar nieuws. Ook jouw nieuws. Laat het ons dus gerust weten via redactie@sleutelstad.nl of bel tijdens kantooruren naar 071 5235907.

Jaap van Sandijk in gesprek met Chris de Waard over de nieuwsvoorziening van Sleutelstad.nl en Sleutelstad FM.

Op dit moment verzorgen we vanuit onze radiostudio de volgende live programma’s met nieuws, cultuur en sport uit de Leidse regio. De overige uren bestaan voor een groot deel uit non-stop muiziek, maar de komende maanden zullen steeds meer uren live worden ingevuld.

Maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur: Marc de Roo (muziek en lichte informatie).

Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 18.00 uur: Nieuws071 (dagelijks actueel nieuws, reportages en interviews).

Zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur ons culturele programma met studiogasten en reportages.

Zondagmiddag van 12.00 uur tot 14.00 uur het kinderprogramma Bengels (voor en door kinderen van 11-15 jaar).

Zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur Sport071 met veel sportnieuws en interviews (m.i.v. 4 augustus).

Zondagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur Sport071 met veel sportnieuws en interviews.

Per september worden de sportuitzendingen fors uitgebreid. vanaf vrijdag 31 augustus blikt Teun de Reede wekelijks van 18.00 uur tot 19.00 uur vooruit op het sportweekeinde. Op maandag volgt zijn terugblik. Ook wekelijks van 18.00 uur tot 19.00 uur. De sportuitzendingen op zaterdag en zondag beginnen vanaf het eerste weekeinde van september al om 14.00 uur. De hele middag sportnieuws, gesprekken in de studio en veel live verslag van wedstrijden uit de Leidse regio.

Ook voor sportverenigingen geldt: hou ons op de hoogte van alle activiteiten en wedstrijden. Dat kan via sport071@sleutelstad.nl of bovenstaand telefoonnummer.

Tenslotte kunnen we altijd gedreven medewerkers gebruiken. Dus is radio (presentatie, redactie, techniek, verslaggeving, reportages) je hobby of wil je er je hobby van maken? Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Voor de goede orde: het gaat om vrijwilligerswerk.

Cultuur Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×