Kinderen uit de Leidse zusterstad Buffalo City, foto: PR.

Vrijwilligers ‘Keys for Kids’ op weg naar Zuid-Afrika

Aanstaande maandag is het zover en stappen 13 vrijwilligers en drie begeleiders in het vliegtuig met het doel om mee te werken aan een bijzonder project in de Leidse zusterstad Buffalo City (Zuid-Afrika). Maandenlang werden de reis en het project voorbereid om de jonge vrijwilligers van ‘Key s for Kids’ goed te informeren en te (klus)trainen. Voor de zevende keer oprij zullen Leidse jongeren de handen uit de mouwen steken, deze maal om een uitbreiding van een weeshuis te realiseren. Peter Dordregter, voorzitter van Stichting Keys for Kids, is trots op de enthousiaste jongeren en zegt: “Een echt avontuur is het. Slapen tussen de kinderen en eten wat zij eten, echt met je handen werken, tussendoor zien hoe mensen in de krottenwijken leven en natuurlijk ook op safari. Een ervaring die hun verdere leven mee zal kleuren.”
Meer info: www.keysforkids.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×